Răspuns la articolul „Golanii și extremiștii Sibiului îs de treabă”

Secțiunea sibiană a grupului de acțiune „Noii Golani” se arată deranjată de alăturarea numelui nostru alături de  cel al „Noii Drepte”, în articolul lui Dan Onescu din 11.04.2010. Timpul a demonstrat că ideologiile împărtășite de cele două echipe sunt diferite, uneori contradictorii chiar. În plus, acțiunile Noilor Golani demonstrează că aceștia nu sunt extremiști. Din aceste considerente, pentru evitarea oricăror confuzii rugăm autorul, dar și alte persoane care doresc să mai scrie despre „Noii Golani”, să nu plaseze cele două denumiri împreună.

Cu respect,

Membrii Grupului de acțiune „Noii Golani” Sibiu

Reclame

4 răspunsuri to “Răspuns la articolul „Golanii și extremiștii Sibiului îs de treabă””

 1. Românescu Says:

  Niciunul din grupurile mentionate nu sunt „extremiste”

  A fi mandru de originile tale si a face ceva pentru a cinsti eroii si pt a schimba ceva in bine este vazut ca „extremist” si „sovin” – presa, ca de obicei penibila.

 2. ROPatriot Says:

  Voi nu sunteti extremisti si nici cei din ND nu sunt. Eu am participat si la actiuni ale NG si ale ND. Chiar nu cred ca cele doua grupuri au convingeri prea diferite. Poate sa imi explice si mie cineva de ce e asa?

 3. Sorina H Says:

  E o aberatie sa acuzi de extremism niste oamenii care au facut atatea lucruri frumoase si care nu-i uita niciodata pe cei care au fost adevarate valori romanesti!!! Poporul roman va exista intotdeauna, deoarece atat limba, cat si adevaratele valori romanesti, ne unesc pentru totdeauna!!!
  PS: Respect Noii Golani!!! Spor!!!

 4. adrian Says:

  @ropatriot, nu neaparat ca avem convingeri diferite dar existe diferente in ceea ce priveste modul de manifestare a acestora. spre exemplu noua dreapta au ales sa se implice politic (fiind un partid politic), arie cu care noii golani nu au nici cea mai mica conexiune. ar mai fi ura nejustificata fata de alte rase si religii…. si mai sunt si altele. oricum nu asta e important.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s