FânFest 2010 în Roşia Montană

După ce echipa campaniei Salvaţi Roşia Montană, alături de numeroase organizaţii partenere, au anunţat organizarea celei de-a V-a ediţii a festivalului FânFest, în perioada 13-15 august 2010, primarul din Roşia Montană s-a declarat împotriva acestui festival şi a refuzat să aprobe vreuna din activităţile ce se doreau a fi desfăşurate între 13 şi15 august în centrul localităţii.

Cu toate acestea, festivalul va avea loc şi cei dornici să se implice în salvarea celei mai vechi localităţi din munţii Apuseni sunt aşteptaţi vineri, sâmbătă şi duminică pentru a lua parte la activităţile ce vor fi organizate  – lista completă pe www.fânfest.ro.

Grupul Noii Golani va fi acolo şi vă îndemnăm şi pe voi să vă alăturaţi. O singură observaţie, care nu este pe siteul festivalului: în localitate există magazine alimentare, de unde vă puteţi cumpăra mâncare, nu e nevoie să aduceţi conserve de acasă. Iar cazarea e recomandabil să fie făcută la localnici, pentru a ne aduce fiecare micul aport în încurajarea celor care de ani buni ne arată că OAMENII SUNT MAI IMPORTANŢI CA AURUL.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s