Noii Golani vă invită din nou la implicare!

Începând cu data de 24 octombrie, grupul de acţiune Noii Golani dă din nou startul proiecţiilor filmului documentar ,,Memorialul Durerii” în şcoli. În prima parte a campaniei, au fost proiectate un număr 5 episoade din ,,Memorialul Durerii” în 25 de unităţi şcolare din 10 oraşe, le mulţumim şi îi felicităm pe cei care au dat dovadă de atitudine civică şi au ales să se implice. În continuare ne propunem să proiectăm, în această parte secundă a campaniei, un număr de 3 episoade în cât mai multe localităţi din ţară. Episoadele alese pentru proiecţie sunt următoarele: Procesul elitelor politice, Noua Academie Română, Evadările din Gulag – Tudor Greceanu. Pentru cei care doresc să proiecteze şi episoadele alese și proiectate în prima parte a campaniei, le putem pune la dispoziție.

Scopul acestei acţiuni civice este de a prezenta o istorie care, de regulă, nu se învaţă la şcoală, istoria rezistenţei anticomuniste din munţii României.

Îi invităm pe toţi cei care mai doresc să se implice şi să proiecteze documentarul în localitatea lor, să ne contacteze.

Adresa de email: noiigolani@yahoo.com

Cu respect și gânduri bune,

Noii Golani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s