Mihai Eminescu – 162 de ani

Grupul de atitudine civică Noii Golani Sibiu vă invită duminică, 15 ianuarie, de la ora 13.00 pe Platoul Mihai Eminescu din Parcul Sub Arini pentru a marca 162 de ani de la naşterea marelui poet român. Împreună vom depune flori, se vor recita poezii şi vom cânta oda marilor artişti Ion şi Doina Aldea Teodorvici – Eminescu. Vă aşteptăm în număr cât mai mare duminică pentru a demonstra că ştim să ne preţuim adevăratele valori şi mai ales că iniţiativa vine din partea tinerilor.

Urmăriţi mai jos un documentar non-conformist realizat de Andrei Gheorghe pentru emisiunea „Mari români” despre Mihai Eminescu:

Reamintim un episod mai mult sau mai puţin amuzant de la aniversarea de anul trecut când cele câteva minute dedicate de noi poetului român în faţa statuii din Parcul Sub Arini au fost „supervizate” de un securist (până la un punct nimic anormal…). Omul a devenit însă hilar în momentul în care şi-a acoperit capul cu o cagulă şi chiar inconştient, ţinându-şi copilul lângă el pe tot parcursul „misiunii”. Urmăriţi clipul de mai jos şi vă amuzaţi dar şi imaginile:

 

Anunțuri

Un răspuns to “Mihai Eminescu – 162 de ani”

  1. noiigolanisibiu Says:

    Ora evenimentului a suferit o modificare. NE ÎNTÂLNIM ÎN PARC, LA PLATOUL MIHAI EMINESCU LA ORA 13.00. Vă rugăm anunţaţi cunoscuţii!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s