DEZBATERE despre Roşia Montană

DEZBATERE

despre Roşia Montană



Luni, 20 septembrie, ora 17:00

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ASTRA, CORPUL B.

Invitat Denis Memet, voluntar ,,Salvati Roşia Montană”



În urma interesului stârnit de problema locuitorilor din Roşia Montană, vă invităm să luaţi parte la o dezbatere publică, intitulata ,,Salvaţi Roşia Montană” ce va avea loc luni, 20 septembrie, ora 17.00 în cadrul Bibliotecii ASTRA, corpul B.


Evenimentul este parte a expoziţiei de fotografii cu aceeaşi temă, aflată în desfăşurare până în data de 25 septembrie în holul principal al bibliotecii.


Voluntarul campaniei ,,Salvaţi Roşia Montană”, Denis Memet şi organizatorii expoziţiei, cheamă sibienii la discuţii, soluţii viabile şi alternative vizavi de proiectul minier propus de compania canadiană Gold Corporation precum şi despre impactul pe care această investiţie o va avea asupra Roşiei Montane şi a locuitorilor.



Contact:

Sergiu Rizea

Tel: 0742.151.589



2 răspunsuri to “DEZBATERE despre Roşia Montană”

  1. Proiecţie de film şi expoziţie foto despre Roşia Montană la Sibiu | Lupta pentru Roşia Montană Says:

    […] Fotografii de la vernisajul de pe 15 septembrie pot fi văzute aici. Luni, 20 septembrie, va fi o dezbatere de la ora 17. Mai multe informaţii se găsesc […]

  2. Săptămâna Roşia Montană | Lupta pentru Roşia Montană Says:

    […] Roşia Montană Posted on 20 septembrie 2010 by Rosia Montana Luni a fost dezbatere. Miercuri mai multe organizaţii îşi exprimă poziţia faţă de şedinţa Comisiei Naţionale de […]


Lasă un comentariu